Firea a stat la coadă pentru un moment de reculegere la catafalcul Reginei Ana

Gabriela Firea a spus că a preţuit-o pe Regina Ana şi că şi-ar dori ca românii să-şi respecte mai mult personalităţile naţionale.

'Am preţuit-o, am cunoscut-o la evenimentele care s-au organizat la Palatul Elisabeta, am fost invitată de Principesa Margareta şi când eram jurnalist şi ca senator. Regret foarte mult aceste momente şi mi-aş dori ca tinerii şi nu numai ei, chiar şi noi, cei puţin mai în vârstă, să ne respectăm mai mult personalităţile naţionale, valorile istorice şi să preţuim mai mult istoria', a declarat edilul pentru AGERPRES. Primarul Capitalei, care a stat la coadă aproape o oră, a depus flori şi a aprins o lumânare în curtea Palatului Regal.

'Am transmis şi în calitate oficială de primar general, chiar când s-a anunţat vestea tristă de plecare la cele veşnice a Reginei Ana, un mesaj de condoleanţe, un mesaj oficial din partea Municipalităţii, dar astăzi am venit ca simplu cetăţean şi stau la coadă, ca şi ceilalţi bucureşteni, pentru a spune o scurtă rugăciune şi a avea un moment de reculegere la catafalcul Reginei Ana', a mai spus primarul general.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel