Finală prezidențiale. Alex Coita: La cum stau lucrurile acum, ei sunt

Alex Coita
Alex Coita

Alex Coita a dezvăluit pe cine vede, în contextul situației din prezent, în turul doi la alegerile prezidențiale din noiembrie.

„Sunt 12 zile de când a picat Guvernul Dăncilă. De 12 zile nu se mai aude nici musca în țară. România este în criză guvernamentală, șansele ca Guvernul să treacă sunt sub semnul întrebării, suntem și în campanie electorală", a spus, marți după-amiază, Alex Coita în platoul Antena 3, adăugând ulterior: „Dăncilă câștigă de pe urma acestei crize, pentru că, așa cum am zis și la momentul respectiv, Iohannis trebuia să rezolve foarte rapid situația guvernamentală".

„Eu cred că dărâmarea Guvernului Dăncilă a fost o chestiune de orgoliu și demonstrație de forțe din partea președintelui. Așa cum stau lucrurile acum, ne îndreptăm spre o finală Iohannis – Dăncilă. Dar, dacă Iohannis nu rezolvă criza guvernamentală, s-ar putea să aibă probleme în această finală și discursul doamnei Dăncilă să aibă din ce în ce mai multă tracțiune, pentru că românii văd că Iohannis nu are forța să rezolve lucrurile", a mai spus Alex Coita.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel