Fifor şi Teodorovici, în cursa PSD pentru prezidenţiale. Victor Ponta: PSD nu a înţeles nimic!

Victor Ponta
Victor Ponta

Fostul premier Victor Ponta şi-a exprimat pe pagina sa de Facebook nemulţumirea privind numele de potenţiali candidaţi din partea PSD la alegerile prezidenţiale şi a avansat ideea unui candidat comun al tuturor partidelor de stânga. 

"Nu sunt deloc împăcat cu gândul ca la Alegerile Prezidenţiale din toamna lui 2019 bătălia electorală să se dea între reprezentantul PNL şi cel al USR. Cred că o ţară normală europeană are dreptul la alegerea raţională între un candidat de dreapta şi unul de stânga, iar din acest motiv am propus ideea unui candidat al tuturor forţelor politice de centru stânga, o decizie care să treacă peste orgolii şi interese personale meschine.

Deocamdată nu văd ca la PSD cineva să fi înţeles cu adevărat cât de mult au greşit TOŢI în ultimii ani şi de ce au ajuns la dezastrul din 26 Mai. Văd doar o luptă stupidă pentru putere şi funcţii efemere între câţiva dintre epigonii lui Dragnea, şi un dezastru bugetar, economic şi financiar spre care se îndreaptă inconştienţi (şi fără să mai poată da toată vina pe unii care nu mai sunt acum la “butoane”)! Poate după Congresul din 29 Iunie liderii din Kisseleff 10 să revină cu picioarele pe pământ şi să înţeleagă ce trebuie să facă pentru oamenii care îi voteaza (şi pentru cei care nu au mai vrut să îi voteze)!", a scris Victor Ponta pe Facebook. 

În cursa internă pentru alegerea candidatului la prezidenţiale din partea PSD s-au înscris până acum Şerban Nicolae, Liviu Pleşoianu, Eugen Teodorovici şi Mihai Fifor. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel