Femeia decapitată, fără mâini și picioare a fost identificată

femeie
femeie

Femeia care a fost găsită, sâmbătă, pe raza localității Petrești, în râul Argeș, decapitată, fără mâini și picioare a fost identificată. Aceasta era în vârstă de 36 de ani, era din Dâmbovița și lucra la o fabrică de păine din Argeș.

Potrivit România TV, poliţiştii au reuşit să afle că femeia se numeşte Iuliana Nedlea, avea 36 de ani, lucra la o fabrică de pâine din Argeş, era divorţată şi trăia cu un alt bărbat. Femeia făcea naveta între Topoloveni şi localitatea Valea Mare din Dâmboviţa, acolo unde locuia împreună cu concubinul.  Descoperirea a fost făcută de un cioban care se afla cu turma în zonă şi care a sunat la 112.

 Când a văzut că nu se întoarce acasă, iubitul ei a sunat-o, însă femeia avea telefonul închis. Nu s-a speriat şi nu a dat-o dispărută pentru că femeia obişnuia să meargă în vizită la fostul soţ. Când a văzut la televizor că a fost descoperit trupul unei femei în râul Argeş a anunţat autorităţile.

"Şeful IGPR, chestor Petre Tobă, a decis ca poliţiştii din Dâmboviţa şi Argeş să începă căutările pentru a fi găsite capul, mâinile şi picioarele femeii. Căutările vor avea loc în cele două judeţe, pe malurile râului Argeş, în păduri, în albia apei. Vom vedea dacă avem vreo femeie dispărută în Damboviţa şi s-a luat legătura şi cu poliţia din Argeş pentru a vedea dacă în ultima perioadă au înregistrat vreo dispariţie a vreunei femei. Vor fi căutate în bazele de date persoanele de sex feminin declarate dispărute în ultimul timp", a declarat, la faţa locului, şeful Poliţiei Dâmboviţa, comisar-şef Marian Gălbenuş.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel