FAȚA NEVĂZUTĂ a lui Iohannis: Șoșoacă: A fost uimitor. Nu știu de ce îi ziceți toți așa

Foto: Crișan Andreescu
Foto: Crișan Andreescu

Daniela Șoșoacă, senatoare AUR, a vorbit despre fața nevăzută a lui Klaus Iohannis. A dat niște detalii care nu s-au văzut la televizor.

”Ce am simțit când l-am văzut pe Klaus Iohannis? Absolut nimic. E înalt, dar nu este foarte lat. Nu știu de ce îi ziceți toți dulap. Nu știu cu alții cum s-a comportat, dar nouă ne-a vorbit foarte cald, uimitor de cald. Nu a mai fost acel ton din categoria: stați acasă, altfel săptămâna viitoare avem înmormântări. Nu cred că și-ar fi permis. Am înțeles că a fost foarte curios să mă cunoască. Îl anunț că o întâlnire de cinci minute nu înseamnă nimic. Dar nu i-aș dori să mă cunoască”, a povestit Daniela Șoșoacă după consultările de la Cotroceni.

Diana Şoşoacă, membră a delegaţiei AUR la consultările convocate luni de preşedintele Klaus Iohannis în vederea desemnării unui candidat pentru funcţia de prim-ministru, a declarat că nu a purtat la discuţii mască de protecţie sanitară, pentru că este bolnavă şi exceptată de la această măsură, fapt pe care l-a probat cu o adeverinţă pe care a prezentat-o la intrarea în Administraţia Prezidenţială.

"Este o mare problemă, pentru că se încalcă drepturi şi libertăţi. Drepturi şi libertăţi ale unor oameni care efectiv sunt exceptaţi de la purtatul măştii. Şi, în condiţiile în care peste 85% din măşti sunt neconforme, este o mare problemă. (...) Noi am respectat protocolul, am respectat absolut toate legile, mi s-a spus că nu pot să intru fără mască şi am arătat adeverinţa. M-au rugat frumos să-mi pun măcar pe gură, am ţinut-o pe gură şi, la sfârşitul întâlnirii cu domnul Iohannis, înainte de a ne despărţi, mi-am dat jos masca", a afirmat Şoşoacă, după întâlnirea de la Cotroceni.

Delegaţia AUR a fost formată din copreşedinţii George Simion şi Claudiu Târziu, Ringo Dămureanu, Dan Tanasă şi Diana Şoşoacă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel