Fată de 13 ani, dată dispărută. Dacă ai văzut-o, sună la 112! (FOTO)

Foto ilustrativ
Foto ilustrativ

O fată de 13 ani din comuna Argetoaia, județul Dolj, care locuiește fără forme legale în Târgu Cărbunești, județul Gorj, este dată dispărută. Aceasta ar fi plecat de acasă în noaptea de duminică spre luni împreună cu un tânăr de 15 ani și a luat-o cu ea și pe sora ei, de 2 ani.

Potrivit IPJ Gorj, polițiști au fost sesizaţi de o femeie de 33 de ani, din comuna Jupânești, cu privire la faptul că nepoata sa, Berbece Nicoleta, de 13 ani, din comuna Argetoaia, județul Dolj, care locuiește fără forme legale în orașul Târgu Cărbunești, a plecat de acasă în noaptea de duminică spre luni cu un tânăr de 15 ani, din comuna Scoarța, și nu a mai revenit. Tânăra a luat-o cu ea și pe sora ei mai mică, în vârstă de doi ani, scrie Mediafax.

Fata are o înălţime de 1,60 metri, o greutate de aproximativ 50 de kilograme, păr blond, faţă ovală, ochi căprui și constituție atletică. IPJ Gorj îi roagă pe cei care pot da detalii care să ducă la găsirea tinerei să sune la 112 sau să sesizeze cea mai apropiată unitate de poliție.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel