Fără Penali. Actorii din Sibiu, strângere de semnături, în cortul USR

Barna vrea eliminarea adresei de pe buletin. Piperea: De ce este imposibilă o asemenea ”idee total stupidă”
Barna vrea eliminarea adresei de pe buletin. Piperea: De ce este imposibilă o asemenea ”idee total stupidă”

Şapte actori şi doi regizori de la Teatrul Naţional 'Radu Stanca' din Sibiu vor strânge semnături, de miercuri până duminică, în Parcul ASTRA din municipiu, în cadrul campaniei USR #FărăPenali.

Actorii şi regizorii vor fi prezenţi, în cele cinci zile, la cortul USR din municipiul Sibiu, între orele 10.00 - 14.00. 'Implicarea actorilor şi regizorilor sibieni în strângerea de semnături pentru iniţiativa 'Fără penali în funcţii publice' demonstrează că spiritul civic trebuie practicat şi promovat de fiecare cetăţean în parte. Le mulţumim că au ales să fie voluntari #FărăPenali şi credem că puterea exemplului contribuie la o Românie curată', a declarat coordonatoarea campaniei #FărăPenali Sibiu, Diana Mureşan.

Miercuri vor strânge semnături actorii Ofelia Popii şi Ciprian Scurtea, după care, joi, printre cei prezenţi la cortul USR, va fi regizorul Radu Nica, iar vineri, regizorul Bogdan Sărătean. Sâmbătă, cei care vor fi prezenţi la cortul USR din Sibiu se vor întâlni cu actorii Marius Turdeanu şi Adrian Matioc, pentru ca duminică aici să strângă semnături actorii Charlie Fălămaş, Ioan Paraschiv şi Dada Love.

'Campania #FărăPenali continuă până în 20 august şi este nevoie de implicarea voluntarilor pentru a ajuta judeţele din jurul Sibiului să ajungă la minimum 20.000 de semnături. Se pot descărca liste de pe site-ul www.farapenali.ro pentru fiecare judeţ, sau cetăţenii pot semna sau preda liste la centrele de colectare din ţară: https://farapenali.ro/centre-de-colectare', se mai arată în comunicatul USR Sibiu. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel