Familia Corduneanu a petrecut cu manele și dedicații, acasă, după eliberarea lui Bogdan

Imagine de jplenio de la Pixabay
Imagine de jplenio de la Pixabay

După ce Bogdan Corduneanu a fost eliberat din Penitenciarul Iași, toată familia s-a pus pe sărbătorit. La un astfel de eveniment, Cordunenii petreceau cu lăutari și tot Iașul vuia. De data aceasta însă, petrecerea a fost mai restrânsă, însă a existat, în ciuda restricțiilor impuse de pandemie.

Sărbătoare pentru familia Corduneanu din Iași. Bogdan Corduneanu a fost eliberat din spatele gratiilor și evenimentul a fost sărbătorit cu o petrecere cu manele și dedicații. Față de alte dăți însă, petrecerea a fost una restrânsă, scrie BZI.

Totul a fost transmis live, pe rețelele de socializare, de Adrian Corduneanu. La petrecere a participat și Costel Corduneanu.

Înainte de a sărbători acasă, frații Corduneanu și-au exprimat bucuria în fața Penitenciarului Iași, unde Bogdan a stat după gratii.

Bogdan Corduneanu, condamnat cu suspendare pentru șantaj 

Magistrații din cadrul Judecătoriei Iași l-au condamnat ieri pe Bogdan Corduneanu, dar cu suspendarea executării pedepsei, pentru șantaj. Instanța i-a aplicat acestuia o pedeapsă de 1 an și 8 luni de închisoare, pentru șantaj.

„Instanța dispune ca inculpatul Bogdan Corduneanu să presteze o muncă neremunerată în folosul comunității, pe o perioadă de 100 de zile, în cadrul unei instituții publice aflată în subordinea Consiliului Local sau a Primăriei comunei Holboca, având ca obiect de activitate fie prestarea de servicii de utilități publice, fie prestarea de servicii de asistență socială. Instanța constată încetată de drept măsura arestului preventiv dispusă față de inculpatul Bogdan Corduneanu, pronunțată de Judecătoria Iași, verificată și menținută succesiv”, au precizat ieri judecătorii ieșeni.

Sursă: BZI

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel