Explozie Arad. Ioan Crișan s-ar fi plâns că viața îi este pusă în pericol și ar putea să pățească ceva

Sursa foto: captură Antena 3
Sursa foto: captură Antena 3

Afaceristul Ioan Crișan s-ar fi plâns unei persoane apropiate că viața îi este pusă în pericol. 

"Vreau să vă dau două informaţii extrem de importante. Prima dintre ele... Există elemente care arată, în clipa aceasta, că Ioan Crişan a vorbit cu o persoană apropiată despre faptul că viaţa sa ar putea să fie în pericol şi a spus: "În condiţiile în care mie mi se întâmplă ceva, îţi încredinţez ţie asta" - nişte documente. Aceasta este una dintre cele mai tari informaţii de astăzi. 2. Faptul că dispare cel care este perceput în zona Aradului ca fiind şeful traficului de ţigări mi se pare o informaţie majoră. De sâmbătă, nu a mai fost văzut. Toate elemente sunt că, de fapt, a fugit din ţară", a spus Mihai Gâdea, în emisiunea Sinteza Zilei, de la Antena 3.

Pe de altă parte, la audieri, unii martori ar fi spus ca Ioan Crişan ar fi dat ţepe, în timp ce alţii s-ar fi încurcat în declarații, potrivit Antena 3. Soţia şi fiica lui Ioan Crişan ar fi declarat că acesta nu le-a povestit niciodată că ar avea probleme.

Vezi și: Dosar explozie Arad. Ion Crișan ar fi dat țepe. Sorin Ovidiu Bălan: Era unul dintre cei care amenințau

Anchetatorii încă nu au aflat motivul exact pentru care cineva i-ar fi dorit moartea afaceristului. Există și ipoteza potrivit căreia Ioan Crișan ar fi fost aruncat în aer pentru că era informator al poliției și, din această calitate, ar fi dat informații oamenilor legii care au găsit recent un transport cu 600 de baxuri de țigări de contrabandă. Informația a fost dezvăluită de comisarul-șef (r) Mihai Untaru, după ce a vorbit pentru DC News despre explozia mașinii de la Arad, catalogând evenimentul drept "o crimă cu aspect terorist".

"Acum câteva zile, a fost interceptat un camion plin cu țigări, unde șoferul a fugit. Există informații conform cărora camionul ar fi fost de fapt al uneia dintre firmele lui Crișan, dar el n-avea nicio legătură cu asta. El împrumutase camionul unei alte firme, neștiind ce se întâmplă. Apare și informația asta, iar moartea lui poate fi interpretată ca un gest de avertisment.", ne-a spus Mihai Untaru, sâmbătă. 

Vezi și: Explozie Arad. Unul dintre ADN-urile găsite pe explozibil nu există în baza de date din România. Informații uriașe în telefonul afaceristului

Explozie Arad: Amanta lui Ioan Crișan și un bărbat cu bluză albastră au urmărit totul. Gâdea: Ce faci când pierzi pe cineva drag? - FOTO

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel