EXCLUSIV.DIACONESCU, la președinție. "Românii sunt scârbiți"

Cristian Diaconescu
Cristian Diaconescu

CRISTIAN DIACONESCU, candidatul PMP pentru alegerile la prezidențiale 2014. Imediat ce Elena Udrea a făcut marele anunț cu privire la alegerile prezidențiale, au apărut și primele reacții.

CRISTIAN DIACONESCU, candidatul PMP pentru alegerile la prezidențiale 2014. Contactat de DC News, Mihail Neamțu, președintele Partidului Noua Republică, și-a spus părerea cu privire la desemnarea lui Cristian Diaconescu în cursa pentru alegerile prezidențiale 2014.

CRISTIAN DIACONESCU, candidatul PMP pentru alegerile la prezidențiale 2014. "Românii scârbiți de politică. Vor apă rece de izvor. PMP a îmbuteliat pentru prezidențiale o apă lălâie, trecută inițial prin robinetele ruginite ale PSD și UNPR. Îl preferam pe Papahagi", a declarat Mihail Neamțu pentru DC News. La scurt timp după ce a fost contactat de DC News, a revenit cu o completare pe Facebook unde a scris: "Îl preferam de o mie de ori pe Teodor Baconschi sau Adrian Papahagi candidat PMP la prezidențiale în loc de Cristian Diaconescu!".

CRISTIAN DIACONESCU, candidatul PMP pentru alegerile la prezidențiale 2014. Cu o seară în urmă, Mihail Neamțu scria pe contul personal de socializare că își dorește ca Adrian Papahagi să candideze la prezidențiale.

vezi și: Primul anunț al liderului PMP, Elena Udrea: Cine este candidatul la președinție

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel