Excludere Mihai Chirica. Adrian Dobre: "S-a despărţit mai demult de colegii săi"

Excluderea lui Mihai Chirica din PSD este o chestiune firească, ce trebuia practic formalizată, în condiţiile în care primarul Iaşiului, prin atitudinea avută, s-a despărţit mai demult de colegii săi, a declarat purtătorul de cuvânt al social-democraţilor, Adrian Dobre.

'Este o chestiune care trebuia formalizată (excluderea lui Chirica - n.r.), pentru că, practic, despărţirea dintre dl Chirica şi PSD s-a făcut mai demult, prin atitudinea dlui Chirica, care practic nu mai avea nicio legătură cu PSD, nici de facto, nici de jure. Era o chestiune normală şi firească şi era absolut natural să se întâmple acest lucru. Nu reprezintă o pierdere pentru PSD plecarea dlui Chirica, ba, din contră, reprezintă un câştig, pentru că un om care înţelege să îşi atace într-un mod josnic şi mizerabil partidul politic care l-a propulsat până la urmă în funcţiile şi demnităţile publice nu merită încrederea nici a partidului, nici a colegilor', a susţinut Adrian Dobre.

El a arătat că PSD are o resursă umană extraordinară, existând însă 'şi accidente'.

'PSD are o resursă umană extraordinar de valoroasă, dar, din 600.000 - 700.000 de membri, iată că mai sunt şi accidente. Sigur că nu le putem lăsa să prolifereze, pentru că, până la urmă, ar fi injust faţă de toţi ceilalţi colegi care au fost jigniţi de dl Chirica şi batjocoriţi ca atitudine şi s-au simţit nedreptăţiţi de atitudinea dlui Chirica. Şi, în mod normal, trebuia să luăm o decizie. Şi iată că decizia cea mult aşteptată a venit', a subliniat purtătorul de cuvânt al PSD.

[citeste si]

Biroul Permanent Judeţean al PSD Iaşi a decis, în şedinţa de vineri, excluderea din partid a primarului Mihai Chirica, precum şi viceprimarului Gabriel Harabagiu şi a preşedintelui executiv al Organizaţiei Municipale Iaşi a social-democraţilor, Sorin Iacoban. Pentru demiterea celor trei au votat 18 din cei 23 de membri prezenţi la şedinţă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel