Excluderea din PDL a lui Baconcshi, Preda, Funeriu şi Paleologu, pe agenda BPN

popoviciu
popoviciu

Deputatul Alin Popoviciu, vicepreşedinte regional al PDL, a declarat că a depus marţi la secretariatul general al partidului o cerere prin care solicită introducerea pe ordinea de zi a Biroului Permanent Naţional de săptămâna viitoare discutarea excluderiia lui Teodor Baconschi, Cristian Preda, Daniel Funeriu şi Theodor Paleologu din partid.

 "Eu cred că a venit un moment în care trebuie să tranşăm odată lucrurile în Partidul Democrat Liberal şi oamenii care lovesc, zi de zi, acest partid din interiorul lui cred că nu mai au ce să caute în acest partid. Durerea este că toţi cei pe care eu i-am propus să fie daţi afară - Baconschi,  Preda,  Funeriu, care umblă prin judeţe şi încearcă să racoleze oameni de la PDL ca să facă nu ştiu ce Partid Popular, deşi fără succes, că nu a racolat niciunul, şi chiar Paleologu dacă nu se linişteşte şi nu-şi vede de partid - durerea este că toţi aceşti oameni sunt oameni noi în acest partid, oameni care nu cunosc Partidul Democrat Liberal.

Oameni care nu au simţit niciodată să fii cu adevărat membru al PDL. Şi aceasta este durerea cea mai mare. Am depus, deja, o cerere la secretariatul partidului prin care solicit ca pe ordinea de zi a Biroului Permanent Naţional de luni să discutăm şi acest punct, privind excluderea lui Baconschi, Preda, Paleologu şi Funeriu", a declarat vicepreşedintele PDL pentru Agerpres.

 Popoviciu a adăugat că se simte deranjat de faptul că "sunt oameni care au venit în acest partid şi au primit imediat ceva de la acest partid".

 "Sunt ori europarlamentari, parlamentari sau foşti miniştri care atunci când au semnat adeziunea a doua zi erau, deja, într-o funcţie înaltă şi nu au avut timp să cunoască acest partid şi nici membrii acestui partid. Şi această propunere o fac tocmai la insistenţa oamenilor şi membrilor de partid cu care am discutat. Şi în regiunea de care răspund sunt tot mai mulţi care chiar cer acest lucru", a afirmat Popoviciu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel