Excludere Ponta PSD. Firea, dezvăluiri din interiorul ședinței

Primarul general, Gabriela Firea, care este şi vicepreşedinte PSD, a afirmat că în cadrul reuniunii Comitetului Executiv Naţional de la Sinaia mai mulţi membri ai formaţiunii au spus că la un moment dat va trebui lămurit dacă fostul premier Victor Ponta mai face sau nu parte din Partidul Social Democrat. 

"Dezamăgirea vine atunci când chiar un coechipier este cel care practic dă muniţie adversarilor. (...) Au fost mai mulţi colegi care au exprimat opinia că într-o zi va trebui totuşi să se tranşeze acest subiect, şi anume: 'Victor mai este sau nu mai este colegul nostru'. Dacă este, atunci să sprijinim împreună această guvernare, pentru că cetăţenii asta vor. (...) Sunt atât de multe probleme, în toate domeniile, iar noi stăm să analizăm în fiecare zi dacă Victor vrea să rămână cu noi sau nu mai este alături de noi", a declarat Firea, la Antena 3. 

Gabriela Firea a menţionat că în cadrul reuniunii Comitetului Executiv Naţional au luat cuvântul aproximativ zece persoane referindu-se la Victor Ponta. 

Vicepreşedintele PSD a reamintit că Ponta a fost cel care a afirmat public că nu mai doreşte o poziţie politică de nivel înalt în partid până la finalizarea dosarului. Gabriela Firea a mai apreciat că nu este corect să dai lecţii de pe margine şi inclusiv lui Ponta nu i-ar fi plăcut să primească astfel de lecţii când era premier. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel