EXATLON ROMÂNIA. Mariana, eliminată. Anca: Alina a trădat!

Anca a vorbit despre eliminarea Marianei. Fosta Războinică este de părere că Alina a fost cea care a trădat.

Vizibil marcată de povestea dramatică de viață a Marianei, dar și de faptul că aceasta a fost eliminată din compeția Exatlon, după ce a fost nominalizată de aproape întrega sa echipă, Anca Mihăilescu a dat cărțile pe față și a explicat de ce crede că fosta sa colegă a plecat din concurs.

"Eu cred ca a fost foarte afectată, de trădarea Alinei pe de o parte, pentru că era acolo pentru ea mereu, iar în mintea ei săraca Mariana a crezut că chiar îi este prietenă și dintr-odată când nu a mai adus puncte a dat-o la o parte într-un mod foarte urât și foarte vizibil! Și cred că a afectat-o, ea chiar s-a simțit trădată și plus de asta au folosit-o foarte mult, au forțat-o foarte mult!", a declarat Anca la Wowbiz, potrivit Kanal D.

[citeste si]

Amintim că ieri, în cadrul concursului Exatlon România, Mariana a fost cea care a părăsit competiția, așa cum au decis voturile telespectatorilor. Mariana fusese propusă pentru eliminare de echipă după o perioadă în care nu a mai adus puncte. Ștefan și Alex au fost ceilalți concurenți propuși pentru eliminare.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel