EXATLON ROMÂNIA. Anca, mărturisiri neștiute despre Alina. Ce nu s-a văzut la televizor

Anca a revenit în țară și a vorbit despre situația fostei sale echipe, Războinicii. Ea a oferit un detaliu despre Alina care nu s-a văzut la televizor.

Fosta concurentă din echipa Războinicilor susține că Alina are probleme serioase la picioare și că este extrem de slăbită, astfel că ea nu va putea continua concursul mai mult de o săptămână, două.

Acest detaliu ar explica motivul din cauza căruia Alina a concurat mai rar în cadrul jocurilor în ultima perioadă.

"Din punct de vedere sportiv, ținând cont de ce s-a întâmplat până acum, Alina ar merita să rămână în concurs în fața lui Alex. Problema e că Alina nu mai poate continua prea mult din cauză că are probleme cu picioarele.

"Picioarele ei au cedat și este extrem de slăbită. Ea oricum, mai mult de o săptămână, două nu va mai putea face față acolo. Este clar slăbită și clar depășită.

"Evită să intre la anumite jocuri, cele unde nu se calculează punctele pentru protecție. Intră doar când știe că trebuie să ia puncte pentru a fi protejată, în rest o trimite pe Mariana în față", a spus Anca, la Wowbiz, potrivit Kanal D.

Ea a ținut să adauge înca o dată că Alina este o influență negativă pentru Războinici:

"Alina este o influență extrem de negativă pentru echipa Războinicilor. Ea ar merita să plece per total pentru că, în continuare îmi imaginez că încearcă să influențeze și să bage certuri între ei, cum a făcut, de altfel, în toată șederea ei acolo".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel