EXATLON ROMÂNIA. Anca și Radu, față în față. SCANDAL și acuze grave, în direct

Anca a fost prezentă în studioul Wowbiz alături de foștii ei colegi, Radu și Bogdan.

După ce, cu o seară înainte Anca a înfruntat-o pe mama Alinei, spunându-i cele mai jignitoare cuvinte la adresa fostei sale colege de la Exatlon, aseară, fosta războinică s-a aflat față în față cu foștii săi colegi de echipă, Radu și Bogdan.

Anca a declarat cu sinceritate că nu se bucură să își revadă colegii și mai mult decât atât și-a dezlănțuit furia asupra lor, inoculându-le tot ceea ce avea pe suflet. Primul care s-a confruntat cu reproșurile Ancăi a fost Radu, care a venit în platou tocmai pentru a încerca să remedieze toate problemele ivite între ei și să îngroape securea războiului.

"Radu nu avea ce să caute la Exatlon! Băga intrigi și influența colegii! Radu, tu ai dezbinat echipa!", a spus Anca, la Wowbiz, potrivit Kanal D.

[citeste si]

Pe de altă parte, Anca s-a arătat la fel de înverșunată că și în momentele în care s-a certat crunt cu Radu în competiție. Aceasta i-a reproșat lui Radu că este singurul vinovat pentru dezbinarea echipei Războinicilor și s-a revoltat pentru faptul că a nominalizat-o la un moment dat, dorindu-și să o scoată din concurs.

De partea cealaltă, Radu și-a păstrat atitudinea calmă și împăciuitoare, precizând că el se bucură să o vadă și că vrea să îngroape securea războiului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel