Urmărește emisiunea live


Eva Longoria, operată de urgenţă la Cannes după o criză de apendicită

Actriţa americană Eva Longoria a trebuit să fie operată de urgenţă la Cannes, după ce a acuzat dureri intense abdominale, care s-au dovedit a fi o criză de apendicită, relatează online ziarul spaniol La Vanguardia.

Eva Longoria, în vârstă de 44 de ani, a început să se simtă rău duminică, cu două zile înainte de începerea Festivalului de Film de la Cannes, unde a venise pentru a prezenta filmul 'Dora and the Lost City of Gold' (2019) în care joacă rolul mamei celebrei adolescente Dora the Explorer, într-o nouă versiune cinematografică cu actori în carne şi oase. Actriţa a fost dusă imediat la spital unde i s-a realizat o apendictomie, potrivit revistei franceze Closer.

Vedeta serialului 'Neveste disperate' urma să se prezinte la Palatul Festivalurilor când a început să acuze o durere puternică de stomac care s-a extins apoi în întreg abdomenul. Echipa actriţei, îngrijorată de faptul că durerea nu ceda, ci dimpotrivă se agrava, a chemat un medic care s-a prezentat la hotelul Martinez, unde era cazată Longoria.

După examinare, doctorul i-a pus diagnosticul de apendicită, iar actriţa a fost transportată de urgenţă la spitalul Simone Veil unde a fost operată în aceeaşi zi. Eva Longoria se recuperează bine după operaţie şi a devenit una dintre atracţiile Festivalului de la Cannes, unde a venit împreună cu fiul ei Santiago, care urmează să împlinească un an.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel