EXCLUSIV  Europarlamentarul Andi Cristea, pe lista PSD pentru PE 2019: Din acest motiv am decis să candidez

Andi Cristea
Andi Cristea

Europarlamentarul Andi Cristea a declarat, în exclusivitate pentru DC News, care este secretul reuşitei în forul european. Acesta a declarat că este unul dintre puţinii europarlamentarii români care au avut baftă.

Am fost unul dintre europarlamentarii români care au avut baftă. Înainte sa fiu ales în Parlamentul European, experienţa mea anterioară a fost pe linia diplomaţiei parlamentare. Am ales să continui pentru că îmi place munca pe care o fac. Îmi place activitatea de diplomaţie parlamentară”, a zis Andi Cristea la DC News.

Secretul reuşitei, echilibrul între viaţa profesională şi viaţa de familie

Dincolo de lucrurile pompoase, este o activitate foarte dinamică. Media de vârstă din Parlamentul European este mai scăzută decât în Consiliul European. Chestiunile nu sunt plăcute în legatură cu echilibrul în viaţa de famile. De luni până joi sau, de multe ori, de luni până vineri, din păcate, pentru familia mea, sunt plecat. Trebuie ţinut un echilibru între viaţa profesională şi viaţa personală. Sper ca în mandatul care vine să pot continua, cel puţin parte din proiectele pe care le-am început, precum sprijinul constant al Republicii Moldova pentru valorile democraţiei de tip european”, a mai spus europarlamentarul PSD.

Obiective realizate


Întrebat dacă şi-a îndeplinit obiectivele pe care şi le-a propus la începutul mandatului, Andi Cristea, candidat PSD pentru un nou mandat în PE, a declarat că are satisfacţia realizării a tot ceea ce ţine de fişa postului său. 

Am satisfacţia că tot ce depindea de mine am realizat, inclusiv pentru Republica Moldova. În 2014, am pus umărul decisiv la ratificarea acordului de asociere în Parlamentul European. [...] Sunt lucruri eminamente tehnice, dar răspunsul este că Parlamentul Euroopean a făcut tot ce se putea face pentru Republica Moldova. Mi-aş fi dorit ca lucrurile sa fie liniare la Chişinău. Au fost multiple perioade de instabilitate”, a mai spus Andi Cristea.

Interviul integral poate fi urmărit aici:

Vicepreședinte al Comisiei pentru Afaceri Externe, președinte al ­De­legației la Comisia parlamentară de Asociere UE-Moldova, membru în Delegația la Adunarea Parlamentară Euronest și membru al Conferinței preșe­dinților de delegație, Andi Cristea a avut un mandat reușit, confirmând așteptările organizației care l-a pus pe listele alegerilor din mai 2014. Astăzi, Andi Cristea se bucură din nou de sprijinul organizației PSD Buzău.

Andi Cristea se află pe locul 10 pe lista PSD la alegerile europarlamentare 2019.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel