Europarlamentare 2019. Primarul Toma: Chiar dacă sunt de la PSD, îl susțin pe el!

George Simion și-a lansat în județul Buzău candidatura independentă la alegerile europarlamentare. Anunțul a fost făcut, la Buzău, în prezența susținătorilor cauzei Unirii, primarilor unioniști, intelectuali și istorici, reprezentanți ai societății civile și a zeci de buzoieni.

La evenimentul de lansare au participat Constantin Toma, primarul municipiului Buzău, profesorul de istorie, Elena Năstăsoiu, generalul Stan Petrescu, prozatorul Mihai Sălcuțan, reprezentantul societății civile unioniste din Buzău, Ion Nicolae, oameni de cultură și unioniști din județul Buzău.

Constantin Toma, primar PSD, de la Buzău, a spus că îl susține pe George Simion, candidat independent, la alegerile europarlamentare 2019.

(w670)

”Ieri 14 februarie 2019, tânărul de 33 de ani George Simion și-a lansat candidatura ca independent la Parlamentul European pentru alegerile din luna mai anul ăsta. De peste un deceniu G,eorge Simion este simbolul mișcării unioniste din România și din Basarabia. Pactul Ribentrop- Molotov încheiat de Hitler cu Stalin mai este inca valabil din păcate doar pentru noi și frații noștri de peste Prut.

George Simion are nevoie pentru depunerea candidaturii de 100.000 de semnături la nivel național și dacă le obține, de votul nostru, atunci, la alegerile europarlamentare din luna mai. Ca primar al municipiului Buzău și ca buzoian, vă îndemn să-l sprijiniți pentru că merită din tot sufletul!

Chiar dacă sunt membru PSD și chiar președinte al organizației municipale, nu pot uita că Buzăul l-a dat națiunii pe Alexandru Marghiloman, cel care a făcut posibilă, din postura de Prim-ministru al României, pe 27 martie 1918, Unirea cu Basarabia.

Anul trecut Consiliul local al Municipiului Buzău a aprobat în unanimitate o declarație simbolică de Unire a Buzăului cu Basarabia ca răspuns a celor peste 140 de localități din Republica Moldova care și-au declarat Unirea cu România. Mult succes, prietene, și sper să fii vocea tuturor românilor pentru Reîntregire în Parlamentul European! Hai România!”, a fost mesajul lui Constantin Toma.

Militant pentru Unirea României cu Republica Moldova

George Simion este cunoscut ca militant pentru Unirea României cu Republica Moldova și pentru unitatea românilor de pretutindeni.

Sub sloganul „ROMÂNIA MARE ÎN EUROPA", George Simion își propune să lupte în Parlamentul European pentru drepturile românilor din Covasna și Harghita, pentru Cernăuți și comunitățile istorice ale României și pentru Unirea cu Basarabia. De asemenea, Simion a promis că în Parlamentul de la Bruxelles va fi o voce a românilor de pretutindeni, nu a partidelor politice.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel