Șerban Nicolae, necruțător în Parlament. Aplaudat de colegii săi

Șerban Nicolae
Șerban Nicolae

Șerban Nicolae, senator PSD, a luat cuvântul în Parlamentul României în ziua cu votul privind moțiunea de cenzură împotriva Guvernului Dăncilă.

”Am parcurs textul moțiunii de cenzură, lucru pe care nu l-au făcut cei care au semnat. N-ai cum să ai cap limpede când ai în frunte un cap tulbure. Primul lucru care iese în evidență este mărimea acestui text. Am senzația că dacă toți parlamentarii și membrii Guvernului ar fi imprimat pe hârtie tot acest text, așa cum am făcut eu și îmi asum greșeala, s-ar fi tăiat păduri cam cât taie sponsorii unora dintre semnatari”, a zis Șerban Nicolae.

”Autorul textului pare un personaj schizoid. Mă întreb dacă este o singură persoană, de ce au semnat mai mulți. Este o minte colectivă sau folosesc un neuron în grup?”, a mai spus senatorul PSD fiind aplaudat de parlamentari.

Șerban Nicolae l-a atacat pe Vlad Voiculescu spunând că i-a trimis pe români să-și caute șansa de supraviețuire în afara țării. ”Ar trebui să vă fie rușine că v-ați opus transplanturilor chiar și atunci când s-au realizat sub guvernarea PSD. Probabil nepotul mafiei care țopăie prin Piața Victoriei și-ar fi dorit să nu supraviețuiască pacienții pentru a avea el dreptate”, a mai zis senatorul PSD.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel