Șerban Nicolae, necruțător în Parlament. Aplaudat de colegii săi

Scutaru Cristina / 27 iun 2018 / 17:32 Salveaza PDF Comentarii
Șerban Nicolae
Descriere foto: Șerban Nicolae

Șerban Nicolae, senator PSD, a luat cuvântul în Parlamentul României în ziua cu votul privind moțiunea de cenzură împotriva Guvernului Dăncilă.

”Am parcurs textul moțiunii de cenzură, lucru pe care nu l-au făcut cei care au semnat. N-ai cum să ai cap limpede când ai în frunte un cap tulbure. Primul lucru care iese în evidență este mărimea acestui text. Am senzația că dacă toți parlamentarii și membrii Guvernului ar fi imprimat pe hârtie tot acest text, așa cum am făcut eu și îmi asum greșeala, s-ar fi tăiat păduri cam cât taie sponsorii unora dintre semnatari”, a zis Șerban Nicolae.

”Autorul textului pare un personaj schizoid. Mă întreb dacă este o singură persoană, de ce au semnat mai mulți. Este o minte colectivă sau folosesc un neuron în grup?”, a mai spus senatorul PSD fiind aplaudat de parlamentari.

Șerban Nicolae l-a atacat pe Vlad Voiculescu spunând că i-a trimis pe români să-și caute șansa de supraviețuire în afara țării. ”Ar trebui să vă fie rușine că v-ați opus transplanturilor chiar și atunci când s-au realizat sub guvernarea PSD. Probabil nepotul mafiei care țopăie prin Piața Victoriei și-ar fi dorit să nu supraviețuiască pacienții pentru a avea el dreptate”, a mai zis senatorul PSD.


Te-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.23