Emisiunea Antena 3, întreruptă brusc. Cine a venit în platou

Emisiunea Antena 3 a avut parte de un moment special marți dimineață, în jurul orei 10:30.

Ediția meteo a fost întreruptă brusc de un invitat special  - un copil care a lansat o invitație tuturor telespectatorilor Antena 3. Cu ocazia Zilei Internaționale a Drepturilor Copilului, un băiețel a venit în platoul televiziunii cu rugămintea să suținem și sprijinim acțiunile UNICEF. 20 noiembrie este o zi pentru copii și împreună cu copiii, o zi în care se sărbătorește public forța din spatele acțiunilor UNICEF de zi cu zi.

(w670)

O acțiune globală

Ziua Internațională a Drepturilor Copilului (Aniversarea Convenției cu Privire la Drepturile Copilului) este o acțiune globală ce are loc anual cu motto-ul "pentru copii, de către copii".

”Este ziua în care le dăm copiilor puterea, încurajându-i să se exprime. Este foarte important să îi întrebăm încă de la cele mai mici vârste despre ceea ce contează cu adevărat pentru ei, ce le place, ce își doresc. Putem să îi consultăm de la orice vârstă”, a spus UNICEF.

20 noiembrie este o zi distractivă, dar cu un mesaj serios. Copiii "vor prelua" roluri cu mare vizibilitate în media, politică, business, sport și divertisment, pentru a atrage atenția asupra provocărilor cu care se confruntă. De aceea, adulții și copiii din întreaga lume își unesc vocile în solidaritate cu cei mai vulnerabili dintre copii și promovează drepturile copilului, cum ar fi accesul la educație. Oricine se poate alătura #GoBlue, în semn de susținere pentru acțiunile lor.

Cum puteți contribui?

”Semnați această petiție: http://bit.ly/petitieUNICEF. Petiția va fi înmânată liderilor mondiali în Noiembrie 2019, cu ocazia celei de-a 30-a aniversări a Convenției pentru Drepturile Copilului. Prin această petiție, UNICEF cerem liderilor lumii să își reînnoiască angajamentele și să pună copiii pe primul plan, precum și să se asigure că drepturile copilului sunt respectate. Sperăm ca petiția să fie semnată de 1 milion de oameni din întreaga lume și vrem să arătăm că în România ne pasă de drepturile copilului”, a transmis UNICEF.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel