Elon Musk susţine că "ar fi fost păcălit" să cumpere Twitter

 Elon Musk susţine că "ar fi fost păcălit" să cumpere Twitter - Foto Agerpres
Elon Musk susţine că "ar fi fost păcălit" să cumpere Twitter - Foto Agerpres

Elon Musk a acuzat Twitter de fraudă, într-un contraproces în cazul privind preluarea platformei sociale de către miliardar.

Avocaţii miliardarului acuză Twitter că "l-a păcălit", prin ascunderea unor informaţii despre platformă.

Twitter l-a dat în judecată pe Musk, pentru a-l obliga să finalizeze acordul de preluare, în valoare de 44 de miliarde de dolari, scrie BBC.

Citește și - Ce face Elon Musk în Mykonos. Jurnaliștii greci au surprins tot - Video

Elon Musk a vizitat în secret insula Mykonos din Grecia.

 Acesta s-a îmbarcat pe un iaht de lux pentru a face o vizită pe insula Delos din apropiere, un loc sacru din Grecia antică, scrie Greek Reporter.

Musk a închiriat iahtul Zeus de 7.000 de euro pe zi deținut de compania locală Mykonos Boat Trips pentru a vizita Delos împreună cu cei care îl însoțeau. Cel mai bogat om din lume a cucerit inimile localnicilor prin simplitatea și bunătatea sa, notează locuitorii din Mykonos.

Urcând în iaht, Musk purta pantaloni scurți negri și un tricou alb. Nu purta ceas. În timpul croazierei către Delos, el s-a uitat un pic pe telefonul mobil, apoi l-a lăsat în urmă pe iaht când a făcut turul sitului arheologic, relatează Mykonoslive.tv. Vezi articolul inițial și video aici!

Elon Musk, familiar cu istoria orașului Delos


Musk era foarte familiarizat cu istoria orașului Delos, care este în întregime un sit al Patrimoniului Mondial UNESCO. Deși este relativ necunoscut pentru mulți turiști, Delos este unul dintre cele mai importante situri mitologice, istorice și arheologice din toată Grecia.

Există săpături extinse pe insulă, care dezvăluie ruine care înfățișează Delos ca un sanctuar sfânt datând dintr-o perioadă chiar înainte ca mitologia greacă să-l numească drept locul de naștere al zeilor greci Apollo și al surorii sale gemene, Artemis.

Elon Musk a sosit pe Mykonos la primele ore ale zilei de sâmbătă și a fost văzut luând prânzul la un restaurant de pe plaja Agia Anna. În mod ironic, prima imagine din vizita magnatului pe insula Mykonos a fost scursă pe Twitter, a cărui tranzacție de preluare, de 44 de milioane de dolari, a fost anulată de Musk însuși în urmă cu doar câteva zile.

Anumite ruine ale colibelor antice de piatră din Delos datează din mileniul III î.Hr.

Grecia, destinația preferată de vară pentru vedete


La fel ca Elon Musk, un număr mare de vedete au ales Grecia ca destinație preferată de vară. Legenda NBA, Magic Johnson, a fost în vacanță în Grecia în ultimele săptămâni și a fost văzut alături de actorul Samuel Jackson și rapperul LL cool J cu familiile lor pe insula Zakynthos. De asemenea, sportivul a avut ocazia să vorbească cu prim-ministrul grec Kyriakos Mitsotakis despre călătoria sa prin țară, care a fost bine documentată pe profilurile de socializare ale celebrului sportiv.

Jucătoarea americană de tenis Serena Williams a împărtășit recent, prin intermediul contului ei personal de Instagram, propria experiență de explorare a Acropolei din Atena împreună cu soțul ei, Alexis Ohanian, și fiica ei de patru ani, Olympia.

Printre vedetele văzute cel mai recent în Grecia se numără tenismenul profesionist Roger Federer. Elvețianul a fost văzut împreună cu familia sa distrându-se la un bar local pe o plajă de pe malul mării insulei Paros, numită unul dintre cele mai bune din lume, potrivit Travel + Leisure pentru 2022.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel