Elena Udrea, prima reacție după ruperea pactului de coabitare

Victor Ponta i-a transmis o scrisoare lui Traian Băsescu prin care îi aduce la cunoștință acestuia că, date fiind declarațiile sale de marți, nu mai poate considera valabil pactul de coabitare semnat în 2012.

vezi și: Căsătoriile românilor cu rusoaicele: HANDICAP POLITIC. Adevărul NESPUS PÂNĂ ACUM

Întrebată ce consecințe poate avea gestul lui Victor Ponta legat de pactul de coabitare, Elena Udrea a zis: "Niciuna! Este o furtună într-un pahar cu apă. Cu trei luni înainte de terminarea mandatului președintelui României, Victor Ponta generează un așa-zis conflict cu Traian Băsescu. Aceasta este strategia lui Victor Ponta în campania electorală: să se raporteze la Traian Băsescu și nu la candidații la prezidențiale. Strategia lui este să ducă un război fix cu politicianul care nu mai candidează la Președinție, ignorând orice posibil adversar real".

"Eu nu aș fi rupt acest acord. Este un acord care oricum nu mai conta cu trei luni înainte de terminarea mandatului lui Traian Băsescu. Este un gest pe care Victor Ponta îl face ca parte din campania sa electorală. Oricum, cel care a încălcat pactul de nenumărate ori a fost chiar Victor Ponta", a adăugat Elena Udrea la România TV.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel