Elena Udrea, după condamnarea la închisoare: O blestem pe judecătoare

Udrea a blestemat-o pe judecătoare după ce i-a dat sentința. 

Elena Udrea s-a arătat revoltată în direct la Antena 3 de decizia judecătoarei de a o condamna pentru mai multe fapte. 

”Era suficient să mă condamne pe o singură acuzație. De ce trebuia să mă condamne pe toate? Această femeie (.n.r. se referă la judecător) a ținut să mă condamne chiar și pe cele mai absurde acuzații din acest dosar. Nu pot să cred că are ceva personal pe mine. O blestem să simtă copiii ei ce simte copilul meu”, a declarat Elena Udrea în direct la Antena 3.  

”Am omorât pe cineva? Cum să dai opt ani pentru așa ceva? (...) E o aberație ce s-a întâmplat astăzi”, a încheiat Elena Udrea. 

VEZI ȘI: Elena Udrea, condamnată la închisoare, primele reacții. De ce a fost un ȘOC. ”O răzbunare. Doamna Kovesi nu iartă și nu uită”

De ce a fost acuzată Elena Udrea

Procurorii DNA au cerut cel puțin 12 ani de închisoare pentru Elena Udrea. Astfel, ei cer o pedeapsă îndreptate spre maximum. Cu privire la Ioana Băsescu, procurorii cer, de asemenea, o pedeapsă înclinată spre maximum, care ar putea ajunge la 15 ani de închisoare. 

Pedepsele sunt cerute în dosarul cu privire la finanțarea campaniei electorale din 2009. Elena Udrea este acuzată de spălare de bani și instigare la luare de mită în acest dosar. Ioana Băsescu este acuzată de instigare la delapidare și instigare la spălarea banilor. 

În dosar mai sunt judecaţi Gheorghe Nastasia, fost secretar general al Ministerului Dezvoltării, Victor Tarhon, fost preşedinte al Consiliului Judeţean Tulcea, Ioan Silviu Wagner, la data faptei director general al companiei Oil Terminal și Dan Andronic pentru mărturie mincinoasă şi favorizarea făptuitorului.

În acest dosar, unul dintre inculpați, un om de afaceri, a semnat un acord de recunoaștere, în 2018. 

VEZI ȘI: Elena Udrea, condamnată la închisoare, primele reacții. De ce a fost un ȘOC. ”O răzbunare. Doamna Kovesi nu iartă și nu uită

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel