Elan Schwartzenberg: „Îmi pare rău că domnul Vîntu nu este aici, să ne dăm mâna oficial, în faţa dumneavoastră“

Elan-Schwartzenberg
Elan-Schwartzenberg

Omul de afaceri Elan Schwartzenberg a anunţat luni, în cadrul unei conferinţe de presă, preluarea pachetului majoritar de acţiuni (90%) la Realitatea Media de la copiii lui Sorin Ovidiu Vîntu.

„Îi mulţumesc în mod special domnului Vîntu pentru oportunitatea pe care mi-a oferit-o. Îmi pare rău că nu este aici, să ne putem da mâna în mod oficial, în faţa dumneavoastră“, a declarat Elan Schwartzenberg în cadrul unei conferinţe de presă.

„Este o investiţie importantă, cu impact naţional, pe care am făcut-o în mod personal. Am acces la fonduri şi la investiţii asigurate de până la 100 milioane de euro pentru tot ce ar însemna dezvoltarea acestei staţii“, a mai spus Schwartzenberg.

Referitor la viitorul management al Realitatea, Elan Schwartzenberg a susţinut că va fi derulat în continuare de Sebastian Ghiţă, urmând să rămână valabil în continuare contractul semnat în acest sens cu Sorin Ovidiu Vântu. „În general, afacerile mele sunt conduse de alţii. Nu fac micromanagement şi nu mă pricep la media. Sebastian Ghiţă are un contract valabil de management şi nu văd niciun motiv pentru ca acest contract să nu se deruleze în continuare“, a explicat noul proprietar al Realitatea Media.

Elan Schwartzenberg şi-a anunţat iar disponibilitatea de a se prezenta în cadrul unei emisiuni la Realitatea, în care să fie intervievat în legbătură cu noua situaţie a postului „Mi-aş dori să merg la o masă cu oricare dintre jurnaliştii proeminenţi ai acestui post, să le răspund la întrebări şi să fac audienţă la mine acasă“, a spus Schwartzenberg.

Sebastian Ghiţă a declarat pentru De Ce News că se gândeşte, în primul rând, la jurnalişti. „Am promis colegilor dumneavoastră de la Realitatea că nu mă voi lansa în declaraţii cu acest prilej şi doresc să îmi respect promisiunea“, a precizat managerul Realitatea.

Citeşte şi:

Ioana Vîntu: În acest moment, tatăl meu SOV nu mai este asociat în niciun fel cu Realitatea Media

Jurnaliştii “respectabili” de la Realitatea, chemaţi de Elan Schwartzenberg să-l intervieveze

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel