Înregistrări Laura Georgescu. Șefa CNA: Nu demisionez

laura-corina-georgescu-dcnews_309x206
laura-corina-georgescu-dcnews_309x206

Președintele Consiliului Național al Audiovizualului, Laura Georgescu, are o primă reacție în scandalul difuzate de Realitatea Tv, anunțând că nu intenționează să demisioneze.

"Nu îmi este frică şi nu cedez la presiuni, nici măcar politice. Sunt un om care a respectat legea, care nu a făcut nimic împotriva instituţiei şi care nu cedează la presiuni politice pentru că nu îi este frică", a declarat Laura Georgescu, conform Realitatea Tv.

În ultimele zile au apărut mai multe înregistrări în care șefa CNA poate fi auzită cum înjură și le spune unor interlocutori "vă belesc, să moară mama că vă belesc".

Noi înregistrări cu Laura Georgescu: „Calcă-i în puii mei pe gât"

"Deocamdată, mă bazez că Realitatea TV va pune înregistrările la dispoziţia organelor abilitate care trebuie să constate cine le-a făcut, în ce scop, când le-a făcut, unde le-a făcut şi care este conţinutul lor integral. De asemenea, să probeze caracterul legal al lor", a mai spus Georgescu.

Întrebată dacă contestă autenticitatea înregistrărilor, Georgescu a răspuns: "Absolut, le resping categoric".

După apariția înregistrărilor, angajați ai DNA au ieșit public și au susținut că Laura Georgescu îi amenința sau îi forța să lucreze nejustificat peste program.

"Credeţi că de un an şi jumătate, dacă vreun coleg era jignit de mine, nu avea o reacţie? Aştepta demersul Realitatea ca să o spună?", a mai declarat Laura Georgescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel