Noi înregistrări cu Laura Georgescu: „Calcă-i în puii mei pe gât”

Noi înregistrări compromițătoare ce par că o au protagonistă pe șefa CNA, Laura Georgescu, au fost făcute publice, miercuri, de Realitatea Tv.

Vezi și: Georgică Severin, șeful Comisiei Cultură, reacție după ce a fost făcut „jigodie" de Laura Georgescu, șefa de la CNA

"Eu îţi aduc UPC, Dolce, RCS&RDS, cei mai buni specialişti, pune-te de acord cu ei să vedem ce facem. Eu vreau să ne dea servere, să văd tot ce ne dau ei şi pe urmă încep şi scriu de altele. Ideea e, hai să vrei să comunici cu ei, hai să facem o lucrare. Mă deranjează că UPC, care în sfârşit m-a solicitat să ne întâlnim şi cu Romtelcom, Dolce, să ne dea, măi, servere, să începem să lucrăm. Îmi vine să iau ferăstrăul să-ţi tai pe rând membre, bucăţi din corp care îţi atârnă. Calcă-i, măi, pe gât şi zi-le du-te dracu, când fac achiziţie la tine mai îmi faci tu mie contestaţie?", se aude în înregistrare o voce ce pare să fie a Laurei Georgescu.

Citește și: Severin cere demisia Laurei Georgescu. De ce nu poate fi demisă șefa CNA

"Calcă-i în puii mei pe gât că nu suntem datori nimănui în viaţă. Înţelege româneşte şi du-te ca în brânză în ei! Dă-i dracu! Pe foamea asta? Fraţilor, eu nu vă înţeleg ce aveţi", ar mai spune șefa CNA în înregistrare.

Vezi și: Înregistrări CNA: Laura Georgescu, audiată în Comisia de Cultură

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel