Șef SIE explică de ce Băsescu nu va "dezbrăca public" niciun candidat la prezidențiale

Unii candidaţi la Preşedinţie au lucruri ascunse în CV şi au aparţinut "de anumite instituţii", lucruri pe care alegătorii trebuie să le ştie, a declarat, marţi, preşedintele Traian Băsescu, subliniind că pe unii îi va "dezbrăca public".

vezi și: TRAIAN BĂSESCU, RĂSTURNARE DE SITUAȚIE CU PRIVIRE LA MONICA MACOVEI

Claudiu Săftoiu, fost șef SIE, a fost invitat în emisiunea Laviniei Șandru, la Realitatea TV, unde a comentat acest subiect.

VEZI ȘI: Traian Băsescu, PRIMA REACȚIE după ce Victor Ponta a rupt Pactul de coabitare

Întrebat dacă este posibil să aflăm în campanie electorală, fie și prin gura lui Traian Băsescu, că unul dintre candidații la prezidențiale este arondat la unul dintre serviciile secrete ale României, Claudiu Săftoiu a zis: "Din gura președintelui nu veți auzi niciodată așa ceva pentru că ar însemna să încalce un secret absolut. Niciodată nu îți desconspiri oamenii acoperiți, ca serviciu de informații. Președintele nu va cădea niciodată în această capcană, stați liniștiți. Ce-a făcut Traian Băsescu? A fost să dea tendințe de comentarii".

Ce a spus Traian Băsescu

Șeful statului a spus că unii candidaţi deja anunţaţi la alegerile prezidenţiale au lucruri ascunse în CV şi "au aparţinut de anumite instituţii".

"Pe unii dintre ei îi voi dezbrăca public, vă asigur de asta, pentru că, de exemplu, sunt candidaţi deja anunţaţi care au lucruri ascunse în CV-ul lor. Sunt lucruri pe care le tăinuiesc, nu le spun. Ori cetăţenii trebuie să ştie despre orice candidat tot. Tot ce-i important, nu vorbesc de relaţia din familie, nu se bagă nimeni în familia nimănui, în relaţiile private ale nimănui, dar când ai aparţinut de anumite instituţii şi nu-ţi treci în CV şi vrei să devii preşedintele României, acest lucru n-ai voie să-l faci", a afirmat Traian Băsescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel