Ecaterina Andronescu, în lacrimi: Vestea a sosit ca un trăznet

Fostul ministru al Educației, Ecaterina Andronescu, a mers sâmbătă la capela bisericii Sf. Împăraţi Constantin şi Elena(Volna), pentru a-i aduce un ultim omagiu colegului său de partid, fostul președinte al organizației PSD Călărași, Dan Eugen Cristodor, decedat la doar 42 de ani. Cu lacrimi în ochi, Ecaterina Andronescu, a mărturisit că, deși știa de problemele medicale ale acestuia, vestea morții lui Dan Eugen Cristodor "a căzut ca un trăznet".

"Era un om foarte tânăr și cu foarte multă determinare de a lăsa ceva în urma lui. Nu s-a cruțat niciodată de la muncă. Alerga în stânga și dreapta. Am constatat că avea și talentul de a fi lider, că nu oricinede a-i aduna în jurul lui pe ceilalți și de a-i motiva în proiectele pe care și le propunea. Și l-am apreciat și l-am prețuit enorm. Vestea a sosit ca un trăznet, deși știam din primăvara (că era bolnav - n.red). Aș vrea să le sugerez și colegilor, și eu voi fi dintre cei care îl vom păstra așa cum a fost, un om pentru oameni", a declarat Ecaterina Andronescu, cu lacrimi în ochi.

Dan Cristodor, fost şef al PSD Călăraşi, a decedat miercuri, 12 octombrie, răpus de o boală incurabilă.

De profesie medic stomatolog Dan Cristodor, de profesie medic stomatolog a fost ales pe 17 martie 2013, preşedintele Organizaţiei Municipale a PSD Călăraşi, în locul lui Ştefan Ion.

Dan Cristodor va fi înmormântat astăzi, în Cimitirul Central.

Pentru a cinsti memoria acestuia, PSD a anunţat că intenţionează să propună în Consiliul Local acordarea titlului de cetăţean de onoare post-mortem pentru Dan Cristodor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel