Drumul expres Târgu-Jiu-Craiova. Ministrul Cuc, veşti excelente

Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, a declarat sâmbătă, la Târgu-Jiu, că au fost publicate pe SEAP anunţurile pentru studiul de fezabilitate şi proiectul tehnic în vederea realizării drumului expres Târgu-Jiu - Craiova.

"Era un proiect care era prins în masterplanul general de transport, perioada de implementare după 2020. În urma discuţiilor pe care le-am avut şi cu domnul preşedinte şi deputat, domnul Weber, am decis în cursul acestui an să dăm drumul la procedura de licitaţie, lucru care s-a şi întâmplat, deja este pe SEAP studiul de fezabilitate împreună cu proiectarea, mergem pe o variantă un pic mai rapidă, după aceea să dăm drumul la execuţie direct. A fost lansat pe SEAP, avem deschiderea ofertelor undeva în luna mai, 3 mai. Aşteptăm să se depună ofertele, deci se vor elabora studiul de fezabilitate şi proiectul tehnic în paralel, urmând ca după finalizarea celor două să dăm drumul la execuţie. Pe de o parte am devansat proiectul şi încercăm să comprimăm cât mai mult timpii pentru că am înţeles foarte clar mesajul românilor, că trebuie să avem infrastructură", a spus Răzvan Cuc.

Ministrul Transporturilor a mers sâmbătă şi pe DN 66, în zona Lainici, unde va fi construit un nou pod, dar şi o parcare

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel