Droguri. Dana Grecu, apel către Iohannis și Tudose: Este un mega subiect!

Dana Grecu a lansat un apel către Mihai Tudose și Klaus Iohannis.

"Domnule premier, domnule președinte de țară, domnilor care conduceți România, este un mega subiect! Nu de presă, este un mega subiect de viață", a zis Dana Grecu. Jurnalista s-a referit la problema drogurilor și dependența tinerilor. Astfel, Dana Grecu speră că oamenii care ne conduc să se aplece și asupra acestui subiect extrem de sensibil.

Vârsta de la care încep tinerii să consume droguri scade tot mai mult. Prima doză trebuie înlocuită cu o doză și mai mare. Acest lucru îl știu foarte bine dealerii care își aleg victimele din toate mediile.

Medicul Adrian Abagiu a vorbit în emisiunea "Adevăruri de viață", de la Antena 3, despre droguri și despre dependența pe care o provoacă.

[citeste si]

"Toată lumea spune că este o boală de voință. Nu! Este o boală a creierului. Un pacient care a ajuns la dependență de droguri poate avea nevoie de tratament pe tot parcursul vieții. Se găsesc din ce în ce mai ușor drogurile", a precizat medicul Adrian Abagiu.

Mai mult, specialistul a declarat că au fost și părinți care au venit cu ai lor copii dependenți de droguri: "Nu este foarte ușor să te lași de droguri când vrei. Cel mai des, părinții își obligă copiii să vină la doctor".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel