EXCLUSIV  Dragoș Frumosu: Îmi pare rău, dar vă spun ADEVĂRURI. Nu suntem în stare!

Foto: Agerpres
Foto: Agerpres

Dragoș Frumosu a dezvăluit un adevăr al țării noastre în cadrul evenimentului ”Agricultura României, potențial imens, cum îl valorificăm?”, organizat de DC MEDIA GROUP.

"În condițiile în care China joacă un rol important sigur că prețurile sunt peste puterea noastră de cumpărare și în loc să asigurăm materie prima din România, suntem adepții importului. Vedeți, mie îmi pare rău, dar o să vă spun niște adevăruri de care m-am lovit și pe care cred că le gândeam până nu de mult ca lucruri care nu se pot întâmpla în România.

Nu suntem în stare să ne asociem. Este lucrul cel mai important de care avem nevoie, pentru că asocierea conduce la o cantitate și o calitate a produsului. Din nefericire o spun, nu suntem în stare să ne adunăm într-o singură voce. Avem multe probleme... în zootehnie, în industria cărnii, avem probleme în ceea ce înseamnă sistem de irigații etc.", a declarat Dragoș Frumosu, în cadrul evenimentului ”Agricultura României, potențial imens, cum îl valorificăm?”, organizat de DC MEDIA GROUP.

Vezi aici întregul interviu:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel