EXCLUSIV  Dragoș Damian a fugit din mall: Mi-a fost frică!

Foto cu caracter ilustrativ. Sursa: Pixabay
Foto cu caracter ilustrativ. Sursa: Pixabay

Dragoş Damian, CEO al producătorului de medicamente Terapia Cluj, a spus în direct la DC NEWS de ce a fugit din mall şi ce l-a speriat acolo. 

"Dacă mă întrebaţi pe mine dacă a fost gestionată bine pandemia, eu mai dau un exemplu. S-au închis la un moment dat pieţele agroalimentare. În ziua în care pieţele erau închise, la mall-ul de lângă Cluj nu era ţipenie de loc de parcare de maşină. S-a spus că s-au închis pieţele pentru că nu se respectau măsurile de protecţie, intrau multe persoane în vârstă în pieţele agroalimentare. Credeţi-mă, am intrat şi am ieşit imediat din mall, pentru că mi-a fost frică de milionul de oameni care circula pe holurile mall-ului. Asta pentru că magazinele aveau un număr limitat de cumpărători pe care îi lăsau înăuntru. 

Unele măsuri sunt bune, altele sunt discutabile. Sunt curios dacă Europa de Vest se uită la măsurile pe care le-a luat România şi le dă ca exemplu acolo ca să comenteze că de fapt măsurile lor sunt mai bune sau mai rele decât ale noastre", a declarat Dragoş Damian la "Ce se întâmplă", în direct la DC NEWS TV. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel