Dragomir, fost colonel SRI, vrea COMISIE de ANCHETĂ: I-am văzut la Coldea

Fostul colonel SRI, Daniel Dragomir, cercetat în dosarul Black Cube, cere înființarea unei comisii parlamentare de anchetă.

"Activităţile pe care noi le desfăşuram nu trecuseră de limita legii, se apropiau de limita legii. Lucrurile sunt mult mai complicate, noi am discutat doar despre justiţie... sunt trei zone... În primul rând, prezenţa acoperiţilor în media şi interesele din ce în ce mai mari pe zona de media. În al doilea rând, implicarea tot mai mare în zona politică, acoperiţii din politică. Pe unii dintre aceşti oameni i-am întâlnit ieşind sau intrând la Coldea... existenţa lor este o chestiune extrem de clasificată, după cum ştiţi, însă singura instanţă care trebuie să facă lumină este o comisie parlamentară", a spus Daniel Dragomir la România TV, într-un interviu acordat în exclusivitate lui Victor Ciutacu.

"Vorbesc despre o comisie parlamentară care să studieze documente, fapte, mărturii, să prezinte inclusiv mărturia mea. Prezenţa mea aici este o cerere la o comisie parlamentară în faţa căreia voi fi îndepărtat de secretul profesional şi voi putea explica şi limpezi multe lucruri. Eu sunt plecat din serviciu din 2013. O comisie va avea posibilitatea să obţină sprijinul instituţiilor abilitate", a mai zis fostul colonel SRI.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel