Dragnea: Reorganizarea administrativă a României trebuie să se întâmple din 2017

Liderul PSD Liviu Dragnea a declarat, vineri, la Suceava, că reorganizarea administrativă a ţării va trebui să se facă din 2017, proces în care judeţul Suceava va avea un rol important.

Reorganizarea administrativă a României va trebui să se întâmple şi vom purcede în acest proces, serios, în 2017. Actualul sistem administrativ frânează dezvoltarea României, iar în noua organizare administrativă Suceava va avea un rol foarte important, pentru că e corect aşa. Şi în proiectul meu avea un rol important, chiar dacă ei nu ştiau, şi va avea acelaşi, pentru că de proiectul acela ne vom ocupa tot noi, pentru că altcineva n-are cine, a spus Dragnea.

În opinia lui Dragnea, Suceava şi Bucovina au un potenţial important de dezvoltare în contextul viitoarei regionalizări.

Există un potenţial foarte serios pentru Suceava şi pentru Bucovina, mai ales în contextul viitoarei regionalizări, care nu va mai putea fi blocată de Băsescu şi nu va mai putea fi blocată nici de actualul preşedinte, a spus Dragnea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel