Dragnea, RĂSPUNS pentru Ponta, la emisiunea lui Ciutacu: S-ar putea să REGRET...

Liviu Dragnea
Liviu Dragnea

Liviu Dragnea a fost întrebat de Victor Ciutacu ce părere are despre atacurile pe care Victor Ponta le face tot mai des, inclusiv la adresa partenerei sale de viață. 

Dragnea a spus că se abține cu greu să nu comenteze, dar este mai bine așa, pentru că altfel ar putea spune niște lucruri pe care să le regrete ulterior. 

"Este mai mult decât o jenă și fac eforturi foarte mari, uriașe să mă abțin, pentru că a coborât atât de jos, cum nu credeam că cineva din partid o poate face, nu neapărat el. Aș vrea să mă abțin să mai comentez, pentru că ar fi foarte rău dacă n-aș face-o și să spun niște lucruri pe care să le regret ulterior. Îmi puteți spune mie vreodată că l-am atacat? Ce vrea să facă el, cine îl împinge, dacă îl împinge cineva, dacă vin de la el toate aceste chestii, este problema dumnealui. Mă abțin foarte greu să nu comentez. Eu niciodată de când am început să fac politică, la un nivel mai măricel, nu mi-am permis public să atac vreo doamnă din politică sau să fac vreo afirmație jignitoare cu atât mai puțin referitoare la cineva care nu este în politică, sau mai ales la cineva care este împreună cu un coleg," a spus Liviu Dragnea la România TV, la emisiunea lui Victor Ciutacu.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel