Dragnea, răspuns pentru Gabriel Oprea: "Nu credeam că va face o asemenea GREȘEALĂ"

Liviu Dragnea a avut o primă reacție după ce Gabriel Oprea a relatat că i-a cerut ajutorul pentru a ajunge președinte al PSD. Dragnea spune că nu s-ar fi așteptat ca Oprea să facă o asemenea relatare, care reprezintă o mare greșeală. 

"Am citit acest editorial al domnului Oprea și nu credeam că poate să facă o asemenea greșeală. După Congres, o să povestesc cum a fost atunci. Chiar nu pot să înțeleg ce l-a apucat. Eu nu doream să-mi aduc aminte despre acel episod. E cam urât pentru dumnealui și pentru SRI," a spus Liviu Dragnea.

Relatarea de ieri a lui Gabriel Oprea

Gabriel Oprea, fostul președinte al UNPR, a intervenit în legătură cu frământările care există în această perioadă în interiorul PSD, chiar înainte de Congresul de sâmbătă. Într-o postare pe pagina personală de Facebook, Oprea îi aminteşte liderului PSD de susţinerea pe care i-a acordat-o în două momente-cheie ale carierei sale politice.

"În anul 2015, a apelat din nou la sprijinul meu, de aceasta data din postura mea de presedinte al UNPR. M-a rugat să il ajut sa fie ales preşedintele PSD, în contextul in care Victor Ponta demisionase pe Facebook. A venit la un pahar de vin la UNPR, aşa cum ştie toată presa prezentă acolo şi m-a rugat să-l sprijin. Liviu a ajuns preşedintele PSD şi cu ajutorul meu şi sprijinul UNPR. Camaradul la nevoie se cunoaşte", a scris Gabriel Oprea.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel