Dragnea îl critică pe Iohannis cu privire la cazul Hexi Pharma

Liderul social-democraţilor, Liviu Dragnea, s-a declarat surprins că preşedintele Klaus Iohannis nu a avut în cazul Hexi Pharma o atitudine similară celei pe care a avut-o în cazul tragediei de la clubul Colectiv, adăugând că ar fi aşteptat 'o poziţie la fel de fermă' din partea şefului statului, în condiţiile în care 'corupţia ucide oameni în spitale'.

'Când a fost tragedia de la Colectiv a ieşit cu celebra expresie 'Corupţia ucide'. Sincer, faptul că s-au folosit de acea tragedie nu mi s-a părut corect. Nu am reuşit să înţeleg de ce trebuia să plece un guvern competent pentru că un patron de club a dat cu o substanţă inflamabilă pe burete. În schimb, acum nu am văzut o poziţie la fel de fermă când a ieşit cazul clar de corupţie cu Hexi Pharma (...) şi să ceară guvernului să plece', a afirmat Dragnea, la B1 Tv.

În context, el a susţinut că instituţiile statului trebuie să adopte măsuri radicale în cazul Hexi Pharma. 'Avem acum un caz care trebuie investigat până la sânge', a subliniat Dragnea. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel