Dragnea, despre protocolul dintre PNL şi PSRo: O intenţie a PNL de a arăta că se pot alia şi ei cu cineva

[] []

14 feb 2016 / 23:06
Salveaza PDF Comentarii

Preşedintele PSD Liviu Dragnea a declarat că protocolul de colaborare dintre PNL şi PSRo care ar urma să fie semnat luni este o intenţie a liberalilor 'de a arăta că se pot alia şi ei cu cineva'.

'Este o intenţie a PNL de a arăta că se pot alia şi ei cu cineva şi au găsit acest partid foarte mare, PSRo, cu care a făcut această alianţă. Nu ştiu, poate şi pentru faptul că vor şi altă susţinere din altă parte, că am înţeles că PSRo se mai aliază cu un alt partid, nou- născut, nu mai ştiu exact, dar noi o vedem ca o încercare disperată a PNL, că au fost acuzaţi că sunt izolaţi, să facă şi ei o alianţă cu PSRo, care este un partid care deocamdată nu are o pondere foarte mare în electorat', a spus Dragnea duminică, la B1 TV, întrebat cum vede alianţa dintre PNL şi PSRo.

Reprezentanţii PNL şi PSRo vor semna, luni, un protocol de colaborare care vizează alegerile locale şi perioada de după acest scrutin, au declarat, pentru Agerpres, surse liberale.

'Nu este o alianţă. Protocolul vizează colaborarea în alegerile locale şi perioada de după locale. Candidaturile vor fi separate', au precizat sursele menţionate. loading...
VOTEAZA ARTICOLUL
   Pozitive: +2    Negative: 0

TOP STIRI CELE MAI...


loading...
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Vezi versiunea de mobil a siteului

nginx-nxt.DE1