Dosar DNA, ”cucuveaua mov”. Vâlcov, mărturisiri șocante: O să ne lichideze fizic! Ciutacu: E știrea săptămânii

Darius Vâlcov a vorbit despre dosarul său. Acesta spune că a fost obligat să recunoască de procurori să recunoască acuzele.

Mai mult, Vâlcov a negat acuzațiile și a transmis că în rechizitoriu nu apar informații apărute în presă, ele fiind transmite unui site de pe adresa de e-mail ”cucuveaua mov”.

„În niciun moment nu s-a întâmplat așa ceva. N-am avut niciun tablou, nu am fost niciodată în cimitir. Nu apare în rechizitoriu așa ceva. A apărut pe un singur site. Pe o singură aderesă de e-mail: cucuveaua mov. Vă dau rechizitoriul. Nu există asemenea lucruri. 

S-a ajuns la o asemenea nebunie.... Am vrut să nu comentez dosarul meu. Probabil am făcut rău. Eu am crezut în corectitudine, că în țara asta există legi. Din păcate însă mi-am dat seama că trebuie să spunem lucrurilor pe nume”, spune Vâlcov.

Vâlcov a continuat și a precizat că s-a întâlnit cu Kovesi și a fost obligat să semneze acuzele procurorilor. Omul din spatele programului de guvernare a mai anunțat că se teme pentru viața sa.

”Probabil o să ne lichideze fizic”

„Vă mai dau o informație. Recunoașterea mea... la un moment dat, s-a spus că am dat o recunoaștere. Ea e făcută de procuror cu avocat. Semnată, dar făcută de către cei doi. Am fost chemat, am urcat la ”zeiță”, la ”Nefertiti” pentru a mi se spune că trebuie să semnez. Procurorul mi-a spus foarte clar că am o problemă. (...) Bineînțeles. Am semnat o recunoaștere pe care nu mi-o asum. Sunt foarte multe motive. În primul rând pentru familie. Când ajungi la închisoare faci orice”, a spus Darius Vâlcov la România TV.

Întrebat de Victor Ciutacu dacă i-a cerut Laura Codruța Kovesi personal să semneze, Vâlcov a spus ”da”.

„Trebuie să învingem mafia din România. Dacă nu o eliminăm noi, probabil nu o să mai aveți cu cine discuta pentru că probabil o să ne lichideze fizic”, a concluzionat Darius Vâlcov care a solicitat să fie verificat dacă tot ce a spus este adevărat.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel