Donald Trump, la vânzare cu fosta soţie

Actualul preşedinte al SUA, Donald Trump, vrea să scape de toate amintirile care îl leagă de fosta soţie, Ivana Trump. Casa în care au locuit cei doi, situată în Connecticut, a fost scoasă la vânzare pentru "doar" 45 milioane dolari.

Donald Trump este un tip hotărât. Chiar dacă uite, uneori, să rezolve problemele, atunci când îşi aminteşte, ia decizii rapide. Amintirile par să îl chinuiască pe actualul preşedinte al Statelor Unite ale Americii. Casa în care a locuit cu fosta soţie, Ivana Trump, a fost scoasă la vânzare. Este vorba despre o proprietate cu un teren de aproximativ 25.000 metri patraţi, un conac cu opt dormitoare şi 13 camere de baie. Situat în orăşelul american Greenwich, statul Connecticut, la doar 45 minute de New York, castelul are vedere la lac, un ponton propriu, piscină interioară şi exterioară, teren de minigolf.

[citeste si]

Trump vinde doar în câştig

Chiar dacă s-a instalat la Casa Albă şi face valuri în toată lumea prin comportamentul său non conformist pentru un preşedinte de stat, Donald Trump nu şi-a uitat obiceiurile care l-au făcut miliardar. Proprietatea din Greenwich, construită în 1939, a fost cumpărată cu patru milioane de dolari şi vândută cu 15 milioane de dolari. Conacul îi rămăsese Ivanei Trump, care l-a vândut, consiliată fiind, amical, chiar de Donald Trump.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel