Donald Trump - James Comey. Președintele SUA, revoltat: Este un MINCINOS dovedit. Trebuie să fie URMĂRIT penal

Donald Trump
Donald Trump

Preşedintele american Donald Trump l-a numit vineri 'mincinos' pe James Comey, pe care l-a destituit în mai 2017 de la conducerea Biroului Federal de Investigaţii (FBI) şi care va publica săptămâna viitoare o carte în care îl critică dur pe actualul lider de la Casa Albă, transmit AFP şi dpa. 

James Comey a organizat scurgeri de informaţii şi este un mincinos dovedit, a scris pe Twitter preşedintele Trump. 

Practic toată lumea la Washington a fost de părere că el (James Comey) trebuie să fie concediat pentru treaba îngrozitoare pe care a făcut-o. El a scurs informaţii CLASIFICATE, pentru care trebuie să fie urmărit penal. A minţit Congresul sub JURĂMÂNT, a adăugat liderul american pe Twitter. 

El este o bilă de noroi slabă şi falsă care a fost, aşa cum timpul a demonstrat, un director al FBI groaznic. Gestionarea cazului coruptei Hillary Clinton şi evenimentele conexe vor rămâne în istorie drept cea mai proastă 'muncă de mântuială' din istorie. Am avut marea onoare de a-l concedia pe James Comey!, a continuat Donald Trump. 

Cartea lui Comey l-a supărat pe Trump 

Fragmente din cartea scrisă de Comey, intitulată 'A Higher Loyalty: Truth, Lies and Leadership', îl descriu pe Donald Trump drept o persoană 'detaşată de adevăr şi de valorile instituţionale', 'condusă de ego' şi care 'pretinde loialitate personală'. 

Într-o audiere extraordinară în Senatul american, James Comey a evocat presiunile venite dinspre Casa Albă, faptul că Trump i-a cerut 'loialitate' şi că acesta i-a solicitat abandonarea unei piste a anchetei cu privire la generalul Michael Flynn, consilierul pentru securitate naţională, forţat să demisioneze, relatează Agerpres.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel