Donald Trump crește bugetul Apărării. De unde VA TĂIA BANI

Președintele Statelor Unite, Donald Trump, a promis luni o creștere substanțială a bugetului destinat apărării și a celui pentru infrastructură, iar pentru asigurarea acestei creșteri urmează să fie diminuate cheltuielile în alte domenii.

'Vom face mai mult cu mai puține resurse și vom face guvernul eficient și responsabil', a spus Trump în timpul unei reuniuni cu guvernatorii.

El a menționat că în discursul pe care-l va susține marți în fața Congresului va vorbi și despre planurile sale privind infrastructura. Trump a subliniat de asemenea că, pe lângă armată și lucrările de infrastructură, va propune o creștere substanțială și a fondurilor alocate siguranței publice.

În timp ce președintele vorbea la întâlnirea cu guvernatorii, un oficial de la Casa Albă a confirmat că bugetul apărării al SUA va fi suplimentat cu circa 54 de miliarde de dolari, sumă ce va fi obținută prin reducerea bugetelor altor domenii, inclusiv printr-o diminuare considerabilă a ajutoarelor financiare oferite altor state, relatează Agerpres.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel