Donald Trump, avertisment în ajun de Anul Nou. Washington-ul, atent...

Donald Trump, a avertizat duminică Iranul că Washingtonul va fi atent în faţa oricăror încălcări ale drepturilor omului ce s-ar putea produce în contextul protestelor din Iran şi a estimat că poporul iranian s-a săturat ca banii săi să fie 'risipiţi' în finanţarea terorismului, informează agenţia EFE.

'Mari proteste în Iran. Poporul iranian în sfârşit şi-a dat seama că banii şi bogăţia sa se fură şi se risipesc pentru terorism. Se pare că nu vor mai tolera aceasta', a scris Trump într-un mesaj postat pe Twitter. 'Statele Unite urmăresc cu mare atenţie dacă există încălcări ale drepturilor omului', a completat liderul de la Casa Albă.

Începând de joi în mai multe oraşe iraniene mii de persoane au ieşit în stradă pentru a protesta împotriva preţurilor mari, corupţiei şi politicii economice a guvernului preşedintelui Hassan Rohani. Unele proteste au degenerat în confruntări cu forţele de ordine, până în prezent două persoane fiind ucise, iar unii manifestanţi au fost arestaţi.

Trump a avertizat încă de sâmbătă că lumea întreagă 'priveşte' ceea ce se întâmplă în Iran, adăugând: 'Regimurile opresoare nu pot dura la nesfârşit şi va veni ziua în care poporul iranian va putea alege'. (Agerpres)

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel