Donald Trump, criticat într-o dezbatere de adversarii săi republicani

Adversarii republicani ai lui Donald Trump l-au criticat pe miliardar, din cauza schimbărilor sale de direcție ideologică de-a lungul anilor. Atacurile au fost lansate joi, în cadrul primei dezbateri a sezonului electoral 2016 în Statele Unite.

Șapte dintre cei 17 candidați la alegerile primare au început o dezbatere după-amiază la Cleveland în Ohio (nordul SUA), în timp ce 10 dintre cei mai bine plasați în sondaje, inclusiv Donald Trump, urmau să discute separat mai târziu, la 21:00 ora locală.

În ciuda absenței sale fizice la această primă dezbatere, candidații nu au pierdut timpul pentru a reaminti că omul de afaceri a avut în trecut poziții apropiate democraților cu privire la avort sau necesitatea unui sistem național de sănătate publică.

"Am spus deja că Donald Trump se folosește de statutul său de celebritate mai mult decât de conservatorismul său", a declarat Rick Perry, care a fost făcut idiot de Donald Trump. "Cum poți fi candidat la învestitura republicană și să vrei un singur sistem de sănătate?", a continuat acesta, conform Agerpres.

Fosta șefă de la Hewlett-Packard, Carly Fiorina, a dezvăluit că Bill Clinton i-a telefonat lui Donald Trump chiar înainte ca acesta să se lanseze în cursa alegerilor primare în iunie și că miliardarul a contribuit financiar în trecut la campaniile electorale ale lui Hillary Clinton.

Vezi și: Donald Trump a primit "NU" de la Neil Young, după ce și-a anunțat candidatura la președinția SUA

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel