Donald Trump a primit "NU" de la Neil Young, după ce și-a anunțat candidatura la președinția SUA

Magnatul american Donald Trump, care și-a anunțat marți cndidatura la președinția SUA, este acuzat de către rockerul canadian Neil Young că i-a folosit muzica fără permisiunea sa, la un miting electoral, potrivit AFP.

În cadrul mitingului organizat la centrul Trump Tower din New York pentru a-și anunța candidatura la președinția SUA, Donald Trump și-a făcut apariția pe scara rulantă în ritmurile piesei 'Rockin' In The Free World', unul din cântecele emblematice ale artistului canadian, scrie Agerpres.

Câteva ore mai târziu, Neil Young a publicat un comunicat în care declara că "Donald Trump nu este autorizat să folosească 'Rockin' In The Free World" pentru a-și anunța candidatura la alegerile prezidențiale din 2016 din SUA".

"Neil Young, cetățean canadian îl susține pe Bernie Sanders la președinția SUA", se precizează în documentul citat. Senatorul Sanders este unul din rivalii lui Hillary Clinton la învestirea democraților.

Magnat imobiliar, Donald Trump se consideră conservator și i-a susținut în trecut pe candidații republicani. Neil Young este cunoscut pentru militantismul său de stânga și pentru angajamentele față de cauzele care vizează mediul înconjurător.

Donald Trump s-a înscris, în urmă cu o zi, în cursa pentru desemnarea candidatului Partidului Republican la preşedinţia Statelor Unite.

"Candidez oficial pentru funcţia de preşedinte al Statelor Unite şi vom face această ţară grandioasă din nou", a declarat Donald Trump, în vârstă de 66 de ani.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel