Dolj: CJ a elaborat planul operativ de deszăpezire a drumurilor publice pentru iarna 2019-2020

Consiliului Judeţean (CJ) Dolj a elaborat planul operativ de deszăpezire a drumurilor publice în iarna 2019-2020, activitate care va fi realizată de către Societatea pentru Lucrări de Drumuri şi Poduri Dolj SA, din subordinea CJ, care are încheiat un contract în acest sens şi a cărui durată a fost prelungită pe o perioadă de 5 ani, în luna octombrie, scrie Agerpres.

CJ Dolj a informat vineri la la nivelul judeţului nu se impune încheierea unui acord-cadru pentru deszăpezirea drumurilor judeţene, întrucât această activitate este realizată de Societatea pentru Lucrări de Drumuri şi Poduri Dolj SA (societate la care Consiliul Judeţean Dolj este acţionar majoritar), în baza unui contract încheiat în acest sens, şi care are capacitatea să asigure întreţinerea drumurilor judeţene în iarna 2019 - 2020, dispunând în prezent de 98 de utilaje pregătite pentru intervenţie, fie din dotarea proprie, fie asigurate în baza celor 31 de contracte de închiriere deja semnate.

"A fost elaborat 'Planul operativ privind prevenirea şi combaterea înzăpezirii pe drumurile publice pentru iarna 2019 - 2020', documentaţie care a fost înaintată Instituţiei Prefectului Judeţului Dolj de către Consiliul Judeţean Dolj încă de la începutul lunii octombrie. Facem precizarea că Societatea pentru Lucrări de Drumuri şi Poduri Dolj S.A. are deja încheiate contractele de aprovizionare pentru cantitatea integrală de materiale antiderapante prevăzute în planul operativ (7.700 de tone de nisip şi 3.400 de tone de sare) şi dispune la această dată, în depozitele proprii, de 1.300 de tone de nisip şi 725 de tone de sare, astfel încât poate interveni în orice moment în care situaţia o impune. În concluzie, nu există nicio problemă în privinţa pregătirii şi organizării activităţii de deszăpezire a drumurilor judeţene din Dolj pentru iarna 2019 - 2020, nici înainte, nici după data de 1 ianuarie 2020", a informat CJ Dolj, printr-un comunicat de presă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel