Doina Pană, intoxicată cu mercur. Lider judeţean PNL: 'o petardă lacrimogenă'

miting-PNL
miting-PNL

Preşedintele PNL Bistriţa-Năsăud, Ioan Turc, a declarat vineri, într-o conferinţă de presă, că informaţiile privind o posibilă otrăvire cu mercur a fostului ministru al Apelor şi Pădurilor, deputatul bistriţean Doina Pană, reprezintă 'o petardă lacrimogenă'.

Acesta a mai cerut explicaţii în legătură cu apariţia acestor date în plină campanie electorală pentru alegerile europarlamentare.

'Sunt nevoit să constat că PSD deţine în arsenalul de campanie doar petarde, de două tipuri: fumigene şi lacrimogene. La fumigene aş putea să menţionez povestea lor absolut halucinantă despre modul în care a crescut nivelul de trai în România sub guvernarea PSD. La capitolul lacrimogene, sunt obligat să amintesc declaraţia doamnei Pană, cum că ar fi fost otrăvită. Am toată compasiunea faţă de probabilele suferinţe ale doamnei Pană, dar, totuşi, am şi nişte întrebări. Doamna Pană, de ce aţi aruncat această ştire tocmai în campania electorală? Evenimentele s-au întâmplat în anul 2017, susţineţi dumneavoastră. Dacă nu ştiţi cine v-a otrăvit, de ce menţionaţi mafia lemnului? (...) Doamna Pană, sunteţi cumva parte a războiului PSD-PSD? Aţi început, oare, să vă eliminaţi nu numai politic, ci şi fizic?',a spus Turc. Ioan Turc consideră că informaţiile făcute publice de Doina Pană 'au mai mult caracterul de petardă lacrimogenă'.

'Eu nu cred că suntem într-o ţară în care să aruncăm asemenea ştiri, asemenea informaţii fără să venim cu mai multe precizări. Bineînţeles, instituţiile statului sunt cele care au abilitatea de a face cercetări, dar, totuşi, dumneavoastră, doamna Pană, daţi nişte elemente care au mai mult caracterul de petardă lacrimogenă. Lăsaţi să se ridice mai mult fumul şi arătaţi-ne ce se află în spatele perdelei de fum', a mai spus liderul PNL Bistriţa-Năsăud.

La rândul său, prim-vicepreşedintele PNL Bistriţa-Năsăud, Stelian Dolha, a avut un mesaj către actualul ministru al Apelor şi Pădurilor, Ioan Deneş, fost membru PNL, căruia i-a cerut să aibă grijă pe unde merge în campanie şi ce mănâncă. 'Mesajul meu este pentru altcineva, un fost coleg, domnul ministru Ioan Deneş: Ioane, vezi pe unde umbli în campania asta şi ce mănânci, că s-ar putea să te otrăveşti singur în goana ta nebună după voturi şi după faimă', a declarat Dolha. 

Amintim faptul că DIICOT a deschis dosar pentru tentativă de omor după ce fostul vicepreședinte PSD, Doina Pană, are dovezi clare că a fost intoxicată cu mercur.

Potrivit unor oficiali ai DIICOT, dosarul a fost deschis ca urmare a unei plângeri depuse de Doina Pană. 

Vezi mai multe: Doina Pană, intoxicată cu mercur. DIICOT, decizie imediată

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel