Doctoriță, batjocorită în Cluj: Mi-au spus că vin de pe centură

O doctoriță din Cluj a fost umilită în cel mai josnic mod în momentul în care a mers să-și cumpere o shaorma.

VEZI ȘI: RĂSTURNARE DE SITUAȚIE. Ce spune Bendeac despre Mircea Badea

Clujeanca a intrat în local pentru a-și cumpăra ceva de mâncare, dar relatează, în plângerea depusă la OPC Cluj, că a fost servită mai mult în batjocură, iar când a avut obiecții vânzătoarea i-a spus că are pretenții prea mari pentru cineva care a lucrat în Spania pe centură.

"Miercuri, 13.08.2014, am intrat ca orice om în shaormerie. Mi-am comandat o shaorma de pui mică, banii mi-au fost încasați, iar bon nu am primit. Am zis cu ce să fie shaorma și mi-a pus mai mult picant decât am cerut, i-am zis că am probleme de sănătate și că nu pot mânca așa picant și mi-a răspuns foarte urât doamna "șefă"... mi s-au adresat următoarele cuvinte "DACĂ AM DRACI ȘI NU SUPORT GUSTUL PICANT, CĂ DUMNEAEI NU ARE PIPETĂ SĂ MĂ SERVEASCĂ". I-am răspuns că nu este un limbaj adecvat cu clienții și că ar trebui să îmi restituie banii pentru că nu imi convine că este foarte picantă.

După ce a deschis sertarul a scos 10 lei pe care i-am dat eu și mi i-a aruncat pe jos si a zis "CĂ LUCREZ ÎN SPANIA PE CENTURĂ ȘI AM VENIT SĂ ÎI FAC FIGURI ÎN SHAORMERIA EI. AR TREBUI SĂ MĂ DUC DIN NOU SĂ MAI PRODUC CEVA ÎN SPANIA", "ȘI SĂ ÎMI IAU BANII ȘI SĂ MĂ CAR DIN SHAORMERIA LOR, SĂ MĂ HRĂNEASCĂ ALȚII"... Nu permit nimănui să mă înjosească în fața altor clienți în așa fel. Lucrez ca și cadru medical, dar nu am mai întâlnit asemenea persoane", a scris Adriana Bondar în plângerea depusă la Protecția Consumatorilor Cluj, scrie Știri de Cluj.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel