Doar o sută de români au devenit moguli la postul lui Radu Moraru

Radu Moraru pare că a pornit cu stângul afacerea de colectare a acțiunilor din partea românilor, până acum dor o sută dintre conaționali devenind acționari la postul pe care "Nașul" dorește să-l deschidă la sfârșitul acestei luni.

Radu Moraru a declarat pentru paginademedia.ro despre lansarea Nașul TV. El spune că, până acum, aproximativ 100 de persoane au cumpărat acțiuni la Nașul TV, iar televiziunea este programată să apară la sfârșitul lui februarie.

“Ne vom lansa prudent, nu ne aruncăm la cheltuieli mari, fiindcă suntem prima televiziune din România care se face de către niște ziariști, pe munca și pe banii lor din ultimii 20 de ani și prin subscripție publică, adica prin acțiunile pe care cei care cred în acest proiect le-au cumpărat și le vor cumpăra până pe 30 martie 2012, data limită“, a declarat Radu Moraru.

Despre modul cum va fi transmis postulk TV, Radu Moraru a declarat că sunt promisiuni ferme  din partea a trei dintre cei mai mari cabliști din România, iar cu al patrulea avem un protocol deja semnat! Avem și ieșirea pe satelit pentru America de Nord, iar în plus vom fi și pe Internet, a declarat Moraru.

Citște și:

Radu Moraru: Pentru 100 de euro, oricine poate deveni mogul

Grigore Cartianu și Cristian Țopescu în echipa lui Radu Moraru la Nașul TV

Radu Moraru scrie că ”Muci” Badea își consumă ”propriile vome și fecale”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel